Brze kontakt informacije

Široki spektar naših proizvoda i usluga uključuje njihovu prodaju kao cjelokupan sustav sanacije objekta, te njihovu primjenu uz davanje garancije.

icon_widget_image Ponedjeljak-Petak 8:00 - 16:00; Subota-Nedjelja ZATVORENO icon_widget_image Zelingradska ulica 71, 10380 Sv. Ivan Zelina icon_widget_image +385 (0) 1 2030 720 +385 (0) 91 123 4567 icon_widget_image arp@arp.hr
Image Alt
  /  Novosti   /  Edukacija u suradnji sa Šumarskim fakultetom 2018

Edukacija u suradnji sa Šumarskim fakultetom 2018

U petak 23.11.2018. održan je četvrti za redom seminar – terenska nastava za profesore i studente sa Šumarskog fakulteta iz Zagreba.

Teoretski dio, koji je obuhvatio kompletan program za drvo u interijerima i eksterijerima, odrađen je u prostorijama naše tvrtke sa predavačima Vladimirom Lerš, osnivačem tvrtke ARP d.o.o., Goranom Oroz, voditeljom prodaje i Ljiljanom Žigrović, voditeljicom odjela za drvo.

Nakon teoretskog dijela uputili smo se u tvrtku Klanfar Interijeri d.o.o. gdje je odrađen i praktični dio nastave. Tvrtka Klanfar Interijeri d.o.o. je naš dugogodišnji partner, a studenti su imali priliku vidjeti tvornicu, postrojenja za obradu i zaštitu drva, te lakirnicu.

Uz zajednički ručak i druženje na samom kraju terenske nastave, razgovarali smo sa studentima o njihovim dojmovima o terenskoj nastavi i planovima za budućnost.

Bilo je tu jako interesantnih i pohvalnih odgovora. Zahvaljujemo profesorima i njihovim studentima na još jednom ukazanom povjerenju i ugodnoj suradnji koja traje već duži niz godina.