Brze kontakt informacije

Široki spektar naših proizvoda i usluga uključuje njihovu prodaju kao cjelokupan sustav sanacije objekta, te njihovu primjenu uz davanje garancije.

icon_widget_image Ponedjeljak-Petak 8:00 - 16:00; Subota-Nedjelja ZATVORENO icon_widget_image Zelingradska ulica 71, 10380 Sv. Ivan Zelina icon_widget_image +385 (0) 1 2030 720 +385 (0) 91 123 4567 icon_widget_image arp@arp.hr
Image Alt
  /  Novosti   /  HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

PODOVI – HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ – PETRINJSKA UL. – ZAGREB

 U prostoru nekadašnje knjižare Mladost u Petrinjskoj ulici u Zagrebu, Hrvatski nogometni savez otvorio je Informativni centar u kojem se može saznati sve o nogometnoj reprezentaciji, kupiti dresove ili ulaznice za utakmice.

Prema izboru arhitekta za prostor je određen sivi ton Remmersovog epoxy poda, koji se odlično uklopio s cjelokupnom razigranom i veselom atmosferom prostora.

Za više informacija o proizvodima za epoxy-podove, obratite nam se s povjerenjem na mail arp@arp.hr ili na broj telefona 01/2030-720.

Također, kao produkt velikog interesa i potražnje za našim EPOXY PODOVIMA proizašla je zasebna internet stranica na koju smo fokus stavili samo i isključivo na epoxy i PU podove.

http://www.epoxy-podovi.com

Odabrani sustav proizvoda za pod:

Epoxy ST 100

OS Color

PUR Color Top M