Brze kontakt informacije

Široki spektar naših proizvoda i usluga uključuje njihovu prodaju kao cjelokupan sustav sanacije objekta, te njihovu primjenu uz davanje garancije.

icon_widget_image Ponedjeljak-Petak 8:00 - 16:00; Subota-Nedjelja ZATVORENO icon_widget_image Zelingradska ulica 71, 10380 Sv. Ivan Zelina icon_widget_image +385 (0) 1 2030 720 +385 (0) 91 123 4567 icon_widget_image arp@arp.hr
Image Alt
  /  Novosti   /  Edukacija u suradnji sa Šumarskim fakultetom 2019

Edukacija u suradnji sa Šumarskim fakultetom 2019

I ove godine u suradnji s Šumarskim fakultetom s velikim zadovoljstvom održali smo terensku nastavu za studente katedre koju vodi prof. Dr. sc. Vlatka Jirouš-Rajković.

Naša želja bila je studentima pokazati što sve radimo kroz fotografije referentnih objakata, a ujedno upoznati ih s problematikom kojom se često susrećemo kod sanacije drvenih objekata.

U našoj prezentaciji naglasak je bio na rješenjima koja postižemo Remmers proizvodima, a koji slove kao vrlo kvalitetni i dugoročno isplativi proizvodi.

Nakon teorijskog dijela nastava je preusmjerena na praktični dio u tvrku Klanfar interijeri u Donjoj Zelini s kojom ostvarujemo dugogodišnju suradnju.

Iskreno smo sretni što prema informaciji dobivenoj od profesorice studenti ocjenjuju terensku nastavu u našoj tvrtki kao najbolju!

Hvala i uvijek dobrodošli!

Nastavu u ARP-u vodili:

Vladimir Lerš

Ljiljana Žigrović i

Goran Oroz