Brze kontakt informacije

Široki spektar naših proizvoda i usluga uključuje njihovu prodaju kao cjelokupan sustav sanacije objekta, te njihovu primjenu uz davanje garancije.

icon_widget_image Ponedjeljak-Petak 8:00 - 16:00; Subota-Nedjelja ZATVORENO icon_widget_image Zelingradska ulica 71, 10380 Sv. Ivan Zelina icon_widget_image +385 (0) 1 2030 720 +385 (0) 91 123 4567 icon_widget_image arp@arp.hr
Image Alt
  /  Novosti   /  MUZEJ OLDTAJMERA – PRESEČKI

MUZEJ OLDTAJMERA – PRESEČKI

Sreća je velika kada možeš biti barem i mali djelić u sudjelovanju na restauraciji ovakvog ljepotana.

Naime, radi se o gotovo najstarijem automobilu u Hrvatskoj čiji se drveni dijelovi obnavljaju Remmersovom lazurom.

Automobil je marke Oakland iz 1925., kupljen u Zagrebu 1928. godine, na Velesajmu. Sadašnji mu je vlasnik gosp. Antun Presečki koji ga je kupio u Otočcu od unuke prvog vlasnika – apotekara.

Gosp. Presečki sada s velikom ljubavlju i žarom pristupa i sudjeluje u njegovom povratku u život. Restauracija traje više od godinu dana.

S obzirom da ima dosta drvenih dijelova u konstrukciji, naš djelić u projektu je Remmersova HK-Lazura kojom su zaštićeni svi drveni elementi na automobilu.

Gosp. Antun Presečki je veliki kolekcionar ovakvih ljepotana i ljepotica i osnivač je, zajedno sa svojim sinom Ivicom, prvog Muzeja oltimera u Krapini.

U Muzeju je smješteno preko dvadeset automobila i više od šezdeset motocikala. Najznačajnije izloške predstavljaju automobili iz 50-ih, 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća.

Povedite obitelj i posjetite Muzej oldtimera u Krapini!

Muzej oldtajmera-Presečki