SANACIJA I ZAŠTITA DRVETA

LAZURE, BOJE I PREMAZI ZA DRVO

Da biste sačuvali vrijednosti drva i učinili ga ljepšim preporučamo Vam lazure za zaštitu drva za vanjska i trajne zaštitne boje za unutarnja i vanjska područja. Nudimo i premaze za drvo prozora i vrata, kao i premaze za održavanje i zaštitu drva od atmosferilija u vrtu, najviše kvalitete. Za drvo imamo veliki izbor lazurnih i pokrivnih tonova. više...

Aidol Grund/Bläuesperre
Allzweck-Lasur
Wohnraum-Lasur
Carbolin
Compact-Lasur PU
Imprägnier-Lasur
HK-Lasur
Langzeit-Lasur UV
Fenster- und Türenlasur
Pflege-Öl
Holzschutz-Creme
Isoliergrund
Deckfarbe
Rofalin Acryl
Rofalin Acryl Plus
Induline DW-610
Compact-Lack PU
Universalgrund
Venti-Decklack
Buntlack 2in1
Induline LL-750

MASE ZA FUGIRANJE, LJEPILA I PJENE ZA MONTAŽU

Za brtvljenje spojnica na izboru su silikonske mase ili sredstva na osnovi akrilnog kaučuka. Od pomoćnih materijala nudimo i sredstva za odstranjivanje stvrdnutih ostataka silikona, polietilenske pjene, kitove i ljepila, te pjene za montažu. više...

Multi-Sil
Acryl 100
Silicon-Entferner
Glättmittel
Unterfütterungsschnüre
Rundschnüre
Kitt-Handspritzpistolen
Acryl SK
Coll Express PU
Montageschaum
Pistolenschaum
Schaumreiniger
NBS-Pistole


PREMAZI ZA PROZORE I DRVENE ELEMENTE

Induline Premium premazi čine sustave za premazivanje vrata i prozora od drva. Prozori i ulazna vrata od drva još uvijek su evergreen. Pionirske inovacije Induline Premium premaza održati će ih vječno mladima. Sa Induline sustavima premaza izgledati će elegantno i imati iznimno izdržljivu površinu. Induline Premium premazi imaju najviše standarde kvalitete temeljem korištenih sirovina. više...

Induline SW-900
Induline IL-150
Induline GW-360
Induline GW-300
Induline GW-201
Induline GW-230
Induline ZW-502
Induline ZW-504
Induline ZW-400
Induline ZW-420
Induline LW-700
Induline LW-720/40
Induline DW-601
Induline GL-350
Induline GL-250
Induline SW-910
Induline Schnellspachtel
Induline V-Fugenschutz
Induline Fugenfüller
Pflege-Set für Fenster - Set za njegu drvenih prozora
Pflege-Set für Türen - Set za njegu drvenih vrata
Induline LW-703
Induline GW-203-WF
Induline DW-603
Induline GW-310
Induline GW-310-WF
Induline LW-710
Induline DW-610

SANACIJA I ZAŠTITA DRVETA

Uz specijalizirani program za drvo i drvne materijale nudimo usavršene proizvodne sustave za zanate koji se bave preradom drva, drvnu industriju i specijalizirane trgovine. Drvni program koji zastupamo nudi apsolutno sve za drvo; od impregnacija za zaštitu od plavila, kukaca, gljivica, sredstava za grundiranje, lazurnih i pokrivnih premaza za drvo, bajceva, masa za fugiranje, ljepila, lakova, lakova za parkete na vodenoj i PU osnovi, učvršćivače za drvo, sanacijska sredstva te sredstva za protupožarnu zaštitu koja drvo i drvene materijale u interijerima čine teško zapaljivim.
Veliki broj proizvoda je na vodenoj osnovi sa znakom „plavog anđela“  koji su sigurni prema normi HRN EN71-3 za korištenje kod dječjih igračaka.
Proizvodi iz programa „uradi sam“ imaju višestruku zaštitu; 6 u 1;  od plavila, truljenja, plijesni, algi, kukaca, UV zraka i vlage kako bi se smanjilo vrijeme nanošenja više sredstava – sve u jednom. Mogućnosti su toniranja prema Remmersovim ton kartama ili prema RALU.
Za  industrije drvenih prozora i vrata nudimo gotove sustave lazurnih i pokrivnih premaza od grundiranja do završnog sloja koji će kupcima osigurati vrhunsku kvalitetu s dugogodišnjom garancijom i dati im sigurnost da su za uloženi novac odabrali najbolju opciju na tržištu. Licencirani proizvođači imaju mogućnost dobivanja 10 godišnje Remmers garancije (RSG) na Induline sustave.
Krovopokrivači su prepoznali koncentrat Adolit BQ1 kao top proizvod pri izradi krovišta koristeći ga za impregnaciju drvene građe kao sredstvo zaštitu od kukaca i gljivica.
Prednosti impregnacije - Adolita BQ1 su:

  • sredstvo je koncentrat ; omjer razrjeđenja 1:9
  • najbolja cijena i kvaliteta na tržištu
  • u 4 tona; žuta, smeđa, zelena i bezbojna